CodeVision - Your Vision is our Reality

Munkáink


Telekom önkiszolgáló ügyfélszolgálat

A Magyar Telekom NyRt. Telekom nevű alkalmazásában a felhasználó Android, iOS és WindowsPhone platformon kezelhetik előfizetéseiket és számláikat, tekinthetik meg egyenlegeiket és Kapcsolat Program adataikat, valamint kereshetnek a T-Pontok között. Cégünk már az alkalmazás megszületésének pillanatában jelen volt, az élet-ciklusát pedig immáron 4. éve követjük.
Ez idő alatt az alkalmazás számos re-design és funkcionális bővítési perióduson ment keresztül, melyek együttesen több tízezer projektórát és többszáz tesztverziót ölelnek fel.

PARTNER
Magyar Telekom NyRt.
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
89.5 Music fm közösségi alkalmazás

Az alkalmazás valódi közösségi élményt nyújt iOS, Android és WindowsPhone platformon a népszerű rádiós csatorna hallgatói számára. Az alkalmazásban az élő rádióadás mellett különböző zenei stílusú mixekhez férhetnek hozzá a hallgatók kétféle hangminőségben. Az alkalmazás bemutatja a Music Fm DJ-it is, valamint a közösségi élményt egy mobil chat funkcióval teszi teljessé.
Az alkalmazás több százezer letöltéssel büszkélkedhet.

PARTNER
89.5 Music fm
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
Mobil beléptetés applikáció
Az Anteus Ticket Controll mobil beléptetést és parkolást segítő alkalmazása az Anteus Kft. által forgalmazott beléptető rendszerek kiegészítőjeként nyújt lehetőséget a kényelmes és gyors parkolásra.
PARTNER
Anteus beléptető rendszerek
PLATFORM
Android
Tropicarium interaktív látogatói alkalmazás

A Tropicarium Oceanárium látogatói applikációja az alapvető információk (jegyárak, megközelítés, házirend) mellett teljes virtuális sétával ad lehetőséget a Tropicarium bejárására. Az élőlényekről a látogató a szöveges információk mellett képi-, hang- és videó anyagokkal tájékozódhat, ezzel igazán különlegessé téve a felhasználói élményt. A személyre szabott idegenvezető magyar, angol és szlovák nyelven is elérhető.
A natív alkalmazás informatikai értelemben vett különlegessége, hogy a mobil alkalmazásoknál megszokottakkal ellentétben tartalmában is megjelenésében is online adminisztrátori felületen keresztül paraméterezhető.

PARTNER
Tropicarium Oceanárium
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
Ipari jelölési folyamat szabályozás
A jelöléstechnikai eszköz és a jelölések ellenőrzését végző kamera munkáját kontrolláló felület készült,amelyen a megfelelő jogosultságú felhasználó monitorozhatja és szoftveresen finomhangolhatja a jelfeliratozás folyamatát az ún. HMI-n. A projekt különlegessége, hogy az ipari vezérlőszoftvereknél nem megszokott módon hangsúlyt fektettünk a felhasználói felület ergonómiájára, megjelenésére.
PARTNER
MasterPrint
PLATFORM
Windows
Fejjünk tehenet mobil alkalmazással
A projekt keretében a tehenészeti fejőházakban használt fejőgépek szívócsövén elhelyezett nyomásmérő által BlueTooth technológiával továbbított adatokat fejőházakra, azon belül pedig fejőgépekre bontva kumulálja és vizualizálja az Android alkalmazás. Az adatgyűjtés célja a tőgybetegségek okozta tejhozam csökkenés elkerülése.
PARTNER
MagiCom
PLATFORM
Android
Az Ön mobil alkalmazása

Lépjen kapcsolatba velünk és engedje, hogy kompetenciáinkat és szakmai tapasztalatainkat felhasználva segítsünk alkalmazása megálmodásában és megvalósításában.
A közös munka minden esetben üzleti elemzéssel veszi kezdetét, mely keretében üzleti igényeit a megvalósíthatóság alapján specifikáljuk. Ezt követően a tervezés, az implementáció és a tesztelés fázisain keresztül juthatunk el odáig, hogy mobil alkalmazását vagy online rendszerét éles üzembe helyezhessük. Munkánk azonban ekkor sem ér véget, hiszen a produkciós környezetben történő üzemeltetés és a monitorozás további szakértelmet igényelhet.

PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone

Ajánlások partnereinktől


Évek óta dolgozunk együtt a CodeVision csapatával mobil alkalmazás fejlesztési projekteken. A közös munkát leginkább a megbízható partneri kapcsolat és az együttes fejlődés jellemzi a fejlesztés, a menedzsment és a tesztelés területein. Együttműködésünk egyik alappillérének azt tartom, hogy a sokszor nehézkes üzleti környezetben lebonyolított projektekben a backend és a mobil csapat közös munkával eddig mindig helyt tudott állni.

Siklósi Ádám,
4DSoft
partner logo
Évek óta hatékonyan viszünk véghez sikeres projekteket a CodeVision Kft.-vel, amely során a napjainkban nem jellemző kötelességtudattal találkoztam. A feladatok gyors és minőségi ellátása közben, időt és energiát nem kímélve az ügyfél érdekeit veszik figyelembe. Amikor kell, rendelkezésre állnak, az esetlegesen felmerülő problémákat gyorsan megoldják. Jó velük dolgozni, nem csoda, hogy dinamikusan fejlődnek, amit úgy tesznek, hogy az előnyeiket megtartják.

Nagy Balázs
ügyvezető
Anteus beléptető rendszerek
partner logo
Amikor egy adott termék köré megtervezzük, felépítjük az optimális jelöléstechnikai megoldást, akkor egyben az is cél, hogy az ügyfél a lehető leghatékonyabb, -felhasználóbarátabb módon kezelje az ipari jelölő berendezéseinket. Ennek ma már fontos opcionális eleme az ipari nyomtatók mobilos alkalmazással történő könnyű és gyors kezelése, vezérlése. Ezen egyedi mobilos alkalmazások fejlesztésében már hosszú évek óta a CodeVision csapatával dolgozunk együtt, akikkel már több sikeres projektet tudunk magunk mögött. Mind emberileg, mind szakmailag megbízhatóak, korrektek és innovatívak. Jó érzés, hogy számíthatunk rájuk.

Kárpáti Zoltán
MasterPrint
partner logo
A CodeVision-nel üzleti kapcsolatunk kezdete, azaz az első közös projektünk óta eltelt immáron 2 évben stabil jó partneri, beszállítói viszony alakult ki. Az első, kifejezetten jól sikerült fejlesztési projekt sikerét több másik is követte. Egy olyan, konstruktív megoldásokat szállító csapatot ismertünk meg bennük, akikre szívesen, és nyugodt szívvel bízzuk komplex projektjeink mobilfejlesztési, illetve annak menedzselési részét. Munkájukat a vállalásuknak megfelelően pontosan, határidőre elvégzik az esetleges garanciális eseteket is kiemelt figyelemmel kezelik. A saját csapatunk kiterjesztéseként tudunk rájuk megbízhatóan számítani. Mintha egy irodában ülnénk, mint ahogy gyakran tesszük is. :)

Pazinczár Péter, Operatív igazgató
eRise
partner logo
Nagyon örülök, hogy egy kedves barátnőm ajánlása után megismerhettem a CodeVision céget és két oszlopos, mindig jó kedélyű tagját Andrást és Olivért, akik mindketten abszolút profik a szakmájukban, akikre nemcsak a munka kapcsán lehet számítani, hanem emberileg is, ami azért fontos, mert az a terület, amivel ők foglalkoznak számomra idegen. Ennek ellenére mindig nagy türelemmel és empátiával magyaráztak el mindent eddig is, próbálták megértetni velem a „lehetetlent”. Tudom, hogy bármikor számíthatok a segítségükre. Bízom benne, hogy még több olyan projekt lesz a munkám során, amikor velük együtt dolgozhatom majd.

Mátrai Anikó, marketing-vezető
Tropicarium Oceanárium
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo

Filozófiánk


Üzleti filozófiánk alapköve, hogy a hagyományos szolgáltató-megrendelő viszonyok helyett partneri kapcsolatokat ápolunk. Ennek köszönhetően Partnereinkkel az együttműködés egyenrangú lehet, hiszen semelyik fél sem érzi magát kiszolgáltatottnak. Legyen szó akár egy egyszerű weboldalról, egy trendi mobil alkalmazásról vagy egy összetett vállalatirányítási rendszerről, törekszünk Partnerünk céljainak és helyzetének részletes megismerésére; hogy Partnerünk nézőpontját maximálisan megismerve adhassunk tanácsot. Informatikai projektjeinket minden esetben egyedi megrendelésnek tekintjük, ezért célunk, hogy Partnereink szaktudásunkra és tapasztalatainkra alapozva megfelelő üzleti döntést hozhassanak a közeli és távlati célok, a kockázatok, valamint a továbblépési lehetőségek megfontolásával.
Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi együttműködéseink során Partnereink legfőbb pozitívumként az üzleti korrektséget és a szakmai kompetenciát emelték ki. Célunk, hogy az egyes szakterületeken külön-külön és együtt is a technológiai fejlődést követve újabb ismeretekre és tapasztalatokra tegyünk szert, ezáltal legalább szinten tartsuk, de inkább fokozzuk informatikai tudásunkat.
YOUR VISION IS OUR REALITY - mottónk véleményünk szerint hűen tükrözi üzleti filozófiánkat, hiszen előrevetített üzleti célok és tervek informatikai eszközökkel történő megvalósítását tekintjük hivatásunknak.