CodeVision - Your Vision is our Reality

Köszöntjük oldalunkon!

A CodeVision Kft.-t tulajdonosai közel 6 éves baráti viszonyt követően, a szakmai végzettségük megszerzésének kapujában alapították meg 2012. május 17-én. Gesztelyi-Nagy Olivér és Door András túl a személyes kötődésen azért határozták el magukat a közös vállalkozás alapításán, mert mindketten a gyakorlati informatika napjainkban is fejlődő ágai: az üzleti informatika, a weboldal készítés és keresőoptimalizálás, valamint a mobil alkalmazás fejlesztés iránt érdeklődtek.

Üzleti filozófiánk

Üzleti filozófiánk alapköve, hogy a hagyományos szolgáltató-megrendelő viszonyok helyett partneri kapcsolatokat ápolunk. Ennek köszönhetően Partnereinkkel az együttműködés egyenrangú lehet, hiszen semelyik fél sem érzi magát kiszolgáltatottnak. Legyen szó akár egy egyszerű weboldalról, egy trendi mobil alkalmazásról vagy egy összetett vállalatirányítási rendszerről, törekszünk Partnerünk céljainak és helyzetének részletes megismerésére; hogy Partnerünk nézőpontját maximálisan megismerve adhassunk tanácsot. Informatikai projektjeinket minden esetben egyedi megrendelésnek tekintjük, ezért célunk, hogy Partnereink szaktudásunkra és tapasztalatainkra alapozva megfelelő üzleti döntést hozhassanak a közeli és távlati célok, a kockázatok, valamint a továbblépési lehetőségek megfontolásával.

Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi együttműködéseink során Partnereink legfőbb pozitívumként az üzleti korrektséget és a szakmai kompetenciát emelték ki. Célunk, hogy az egyes szakterületeken külön-külön és együtt is a technológiai fejlődést követve újabb ismeretekre és tapasztalatokra tegyünk szert, ezáltal legalább szinten tartsuk, de inkább fokozzuk informatikai tudásunkat.

YOUR VISION IS OUR REALITY - mottónk véleményünk szerint hűen tükrözi üzleti filozófiánkat, hiszen előrevetített üzleti célok és tervek informatikai eszközökkel történő megvalósítását tekintjük hivatásunknak.

Bemutatkozunk

Köszöntöm, Gesztelyi-Nagy Olivér vagyok, a CodeVision Kft. ügyvezetője és tulajdonosa. Az ELTE Programtervező-informatikus képzésének keretein belül az informatika számos aspektusával megismerkedtem, de magamhoz közelinek mindig is a cégünk profiljába vágó szakterületeket éreztem. Ennek megfelelően specializálódtam tanulmányaim során az üzleti informatika területére, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. Szakdolgozatom témájaként egy webes rendszert terveztem és valósítottam meg, amely rádiók (vagy más kereskedelmi média) mindennapi munkáját segíti a reklámspotok automatikus, optimális elosztásával. A szoftver elkészítésekor különös hangsúlyt fektettem a valós problémák megoldására: ennek köszönhetően a rendszer az optimalizálás során különböző hirdetési idősávokat, tetszőleges hosszúságú reklámblokkokat és speciális szempontokat (blokkelső, témakörre vonatkozó hirdetési blokkon belüli kizárólagosság, stb.) kezel. Az összeállított hirdetési csomagot a rendszer egyrészt az értékesítő számára megjeleníti, másrészt az elkészült hirdetési blokkok hanganyagát összevágja - így a stúdióban az egyes hirdetési blokkok egyetlen állományként letölthetők.
Az Android platformon történő mobil alkalmazás fejlesztéssel mintegy 6 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni, azóta számos alkalmazás megtervezésében és kivitelezésében vettem részt. Ezek között a klasszikus üzleti alkalmazásokon  túl különböző célszámítógépek és céleszközök mobil telefonos vezérlését lehetővé tévő alkalmazások is szerepelnek, melyek gyártási folyamatot vagy termelést ütemeznek meghatározott ipari készülékeken.
Magánemberként elsősorban a táncban és vitorlázásban lelem kedvemet, de szívesen korcsolyázások és síelek a téli szezonban.
Üdvözlöm, Door András vagyok, a CodeVision Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Informatikát alapvetően az ELTE Programtervező-informatikus képzésének keretein belül tanultam, ahol a szakmai orientációk alkalmával leginkább a cégünk profiljába vágó témákkal foglalkoztam. Bachelor szakdolgozatomban egy olyan webes ügyviteli rendszert készítettem, amely a megrendelők, a médiában használatos hirdetési felületek és az iméntiek célcsoport adatainak ismeretében egy adott időintervallumra tervezett keretösszegre ad optimális költési tervet - melyben az optimalitás feltétele a célcsoporton belüli lehető legmagasabb elérés. Master diplomamunkámban a világméretű nagyvállalkozásoknál ismeretes, a heterogén szoftverrendszerek használatából fakadó problémákat összegeztem és átfogó, költséghatékony megoldást javasoltam a Master Data Management elméleteinek gyakorlati alkalmazásával.
A nagyvállalati rendszerekkel kapcsolatos ismereteimet többek között az Oracle University által szervezett "Az IT technológiák és architektúrák nagyvállalati környezetben" szemináriumsorozatban is bővítettem.
A CodeVision Kft.-nél az ügyviteli tevékenységek mellett első sorban solution design-nal és architektúrális tervezéssel foglalkozom. Német nyelven felső-, angol nyelven pedig középfokon beszélek.
Magánemberként kedvemet lelem az utazásban és az idegen kultúrák megismerésében, előszeretettel olvasok idegennyelvű sajtót és könyveket. A sportok közül a futást és a teremfocit űzöm hobbi szinten, illetve ha tehetem, búvárkodom.
YOUR VISION IS OUR REALITY!